Search
Close this search box.

IT oprema

IT oprema koju možete pronaći u našoj ponudi su proizvodi renomiranih i pouzdanih proizvođača kao što su Lenovo, HP, Dell, Toshiba, IBM i Fujitsu. Prema vrsti proizvoda imamo tri glavne kategorije: laptope, monitore i računala.

Uštedite i do 30% kupnjom proizvoda sa otvorenom ambalažom ili čak i više sa rabljenim i obnovljenim proizvodima! Kvalitetno obnovljena računalna oprema mnogo je povoljnija od nove. Velika većina obnovljene opreme pojavljuje se na tržištu samo zbog lizing ugovora koji obvezuju poduzeća da je zamjene. Sve češći razlog tako niskih cijena su i pooštrene gospodarske prilike koje prisiljavaju poduzeća na prodaju IT opreme. Jedan dio završi na tržištu rabljene opreme i zbog manjih nedostataka koji se zatim u specijaliziranom servisu otklanjaju i proizvod se ponovno pušta na tržište.

Dijele se u dvije glavne kategorije: otvorena ambalaža i obnovljeni proizvodi. Pod otvorenu ambalažu spada nova, nekorištena i tvornički obnovljena IT oprema. U obnovljenu IT opremu obuhvaćamo sve proizvode koji su korišteni, kasnije obnovljeni i svrstani u jednu od četiri klasa kvalitete (A+, A, A- i B). Detaljne opise klasa kvalitete možete pronaći ovdje! Obnovljena i outlet IT oprema otvorene ambalaže,  dolazi iz različitih država, od kojih svaka ima vlastiti raspored znakova na tipkovnicama. Ako se raspored znakova bitno razlikuje od hrvatskog, besplatno radimo lasersko graviranje hrvatskih znakova.
Svi proizvodi dolaze sa 12 mjeseci garancije u servisu uz mogućnost nadoplate/proširenja jamstva za dodatnih 12 mjeseci.

Veličina ekrana (laptopi)

Prikazujemo 13–24 od 744 rezultata

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support