Search
Close this search box.
insepo

O nama

WEB stranica kojoj je primarna uloga prikaz proizvoda (IT oprema, Potrošni materijal za pisače, UPS sustavi) iz kataloga tvrtke. Budući da tvrtka koja upravlja ovom web stranicom primarno prodaje vlastite proizvode, cilj ove web stranice je pojednostaviti narudžbu proizvoda za korisnika koji pristupi ovoj web stranici. Korisnik na ovoj web stranici ima uvid u cijenu i specifikacije proizvoda kao iz kataloga tvrtke. Nakon što korisnik odabere željeni proizvod, ispuniti će svoje podatke i poslati upit, a naš tim će ga povratno kontaktirati i izraditi mu odgovarajuću ponudu.

Zašto baš mi?

Naši su proizvodi certificirani prema najvišim standardima EU, što jamči visoku dostupnost i pouzdanost! Imamo stručna znanja o proizvodima i aplikacijama za odabrani industrijski sektor.
Sa prodajom i našim servisnim timom dobivate sve na jednom mjestu: od projektiranja, puštanja u pogon i instalacija do popravaka i održavanja. Pružamo analitičke usluge, nadzor i iznajmljivanje opreme.
Istodobno dobivate korisničku podršku 365 dana u godini, bez obzira na Vašu lokaciju.

Provjereni brendovi i podrijetlo

U našoj ponudi možete birati između IT opreme, potrošnog materijala za pisače i UPS sustava poznatih europskih proizvođača i njihovih partnera kao što su Dell, Lenovo, HP, Samurai Power, Toner-iks.
Pojedinačne komponente se odabiru uz pomoć našeg stručnjaka u skladu s Vašim potrebama i zahtjevima. Sljedivost komponenti osigurava da odaberete upravo takav proizvod upravo kao što trebate i očekujete.
Pružamo vam održavanje i servis za sve naše kupljene proizvod. do popravaka i održavanja. Pružamo analitičke usluge, nadzor i iznajmljivanje opreme.
Istodobno dobivate korisničku podršku 365 dana u godini, bez obzira na Vašu lokaciju.

Pratite nas na društvenim mrežama

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support