Select Page
Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja ove WEB stranice

Ova WEB stranica koristi resurse eCommerce stranice, ali se ne podrazumijeva kao takva te su resursi prilagođeni na način kojim klijent izvršava UPIT za dostupnost proizvoda, a ne njegovu kupovinu. Resursi su korišteni kako bi klijentu koji je pristupio ovoj web stranici bio prikazan proizvod koji naša tvrtka nudi, klijent bi ispunio njegove osobne podatke po Zakonu o zaštiti privatnosti i naš tim bi ga povratno kontaktirao i informirao o dostupnosti tog proizvoda i klijentu bi bila poslana ponuda za traženi proizvod.

Pristupačnost informacija (sažetak zakona)

Tvrtka se obvezuje uvijek dostaviti klijentu sljedeće podatke:
a) identitet tvrtke (ime i sjedište, matični broj)
b) kontakt adrese koje omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon)
c) bitne karakteristike dobara ili usluga (uključujući usluge poslije prodaje i jamstva)
d) dostupnost proizvoda (bilo koji proizvod ili usluga na web stranici bi trebala biti dostupna u razumnom roku)
e) uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenje usluge (način, mjesto i rok isporuke)
f) sve cijene moraju biti jasno i jednoznačno utvrđene i moraju biti prikazane ili su već sadržane u poreznim i transportnim troškovima
g) način plaćanja i isporuke
h) rok valjanosti ponude
(i) rok u kojem se još uvijek može povući iz ugovora i uvjeti za povlačenje; podaci o tome koliko iznose troškovi klijenta u primjeru vraćanja robe
j) mora se razjasniti postupak žalbe, uključujući sve kontaktne podatke službe za korisnike

Ponuda predmeta

Katalog na web stranici ažurira se i mijenja često i brzo. Cijene su prikazane kao cijene u katalogu tvrtke. Cijene iz kataloga tvrtke obično su preporučene prodajne cijene proizvođača ili uvoznika ili cijene koje je odredio sam dobavljač.

Načini plaćanja

Ova web stranica ne nudi načine plaćanja nego isključivo:
– Slanje upita za ponudom – Putem ovoga portala nije moguće plaćanje u bilo kojem obliku nego isključivo slanje upita za ponudom na osnovu koje će se izvršiti uplata za tražene proizvode.
Upit (narudžba) pohranjuje se elektronički na poslužiteljev server. Jedna kopija ovog upita poslat će se klijentu putem e-pošte nakon uspješne narudžbe.

Cijene

Sve cijene na web stranici navedene su u HRK prema katalogu tvrtke i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijene vrijede u trenutku upita i nemaju unaprijed određenu valjanost.
U slučaju da se cijena stavke promijeni tijekom obrade upita, tvrtka je dužna obavijestiti klijenta

Postupak slanja upita

  1. Pregled proizvoda i slanje upita o dostupnosti
    Klijent koji pristupi ovoj web stranici ima pristup svim mogućim informacijama o proizvodu koji nudimo u našem katalogu. Cijena proizvoda, specifikacije te sama fotografija proizvoda mora biti identična kao i u katalogu tvrtke. Nakon što klijent pronađe odgovarajući proizvod, dužan je ispuniti osobne podatke koje web stranica od njega traži i pri tome biti suglasan s Pravilima privatnosti i Uvjetima poslovanja ove web stranice

Isporuka

Naručenu robu dostavljamo putem dostavnih službi ili naše vlastite dostave (Grad Zagreb). 

Podijeljena je na dvije glavne kategorije prema području dostave: Zagreb+okolica i ostatak Hrvatske. 

U nastavku možete pogledati detaljne informacije o cijenama za svaku kategoriju proizvoda.

Također, moguće je i osobno preuzimanje na adresi Karela Zahradnika 7, 10000 Zagreb uz prethodnu najavu. U tom slučaju je dostava besplatna.

Sigurnost i pravo na privatnost

Pažljivo zaštitimo vaše podatke od gubitka, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, izmjene ili uništenja. Podaci se pohranjuju na poslužiteljevom serveru sa zaštićenim i ograničenim pristupom. Ova web stranica brine se o sigurnosti vaših osobnih podataka i poštuje vaše izbore za njihovu namjeravanu upotrebu. U svakom slučaju, informacije o korisniku neće biti predane trećoj strani. Vaši podaci na ovoj web stranici brišu se automatski nakon 3 mjeseca od kreiranja korisničkog računa ili upita. Vaše podatke možete i samostalno ukloniti putem Vaših postavki korisničkog računa

Komunikacija

S korisnikom, davatelj usluga može kontaktirati preko sredstava za komunikaciju na daljinu samo ako to korisnik dozvoljava.
Oglašavanje preko elektroničkih poruka mora sadržavati sljedeće komponente:
– jasno i nedvosmisleno moraju biti označene kao reklamne poruke
– pošiljatelj mora biti jasno vidljiv
– kao takve moraju biti označene različite kampanje, promocije i druge marketinške tehnike. Uvjeti sudjelovanja u njima također moraju biti jasno definirani.
– želja korisnika da ne prima poruke oglašavanja mora biti poštovana

Odstupanje od dogovora

Tvrtka nastoji osigurati ažurirane i točne podatke objavljene na svojim stranicama. Može se dogoditi unatoč tome da se značajke proizvoda, njihova dostupnost i cijena mogu se promijeniti tako brzo da davatelj usluga ne uspije ispraviti informacije na web stranicama. U tom će slučaju tvrtka obavijestiti klijenta o promjenama i dopustiti mu da poništi nalog ili zamijeni naručen proizvod. Sve fotografije proizvoda simboličke su i ne predstavljaju pravi izgled i značajke proizvoda.

Povrat

Korisnik ima pravo vratiti proizvod u roku od 14 dana, od trenutka kad je zaprimio proizvod.

Proizvod mora biti zapakiran u originalnoj neoštećenoj ambalaži sa svim priborom koji je došao uz njega. Također troškove dostave u slučaju vraćanja proizvoda snosi korisnik.

Pritužbe i sporovi

– Tvrtka poštuje važeće zakone o zaštiti potrošača.
– Tvrtka je dužna uspostaviti učinkovit sustav za rješavanje pritužbi i odrediti osobu koja u slučaju problema mora kontaktirati klijenta telefonom ili e-poštom. Postupak žalbe dostupan je na web stranici, jednostavan za uporabu i povjerljiv.
– Tvrtka mora potvrditi u roku od 5 radnih dana da je primio pritužbu, obavijestiti klijent, koliko će postupak trajati i obavijestiti ga o napretku postupka.
– Tvrtka je svjesna bitnih značajki spora, što se tiče rješavanja spora na sudu da je njegovo rješavanje nesrazmjerno ekonomskoj vrijednosti proizvoda i troškova nastalih u rješavanju spora. Stoga tvrtka nastoji učiniti sve kako bi riješila svaki spor zajedničkim dogovorom.

Pravna obavijest

Svi podaci, slike proizvoda i grafika prikazani na web stranici zaštićeni su Zakonom o zaštiti autorskih prava i ne mogu se reproducirati ili koristiti bez prethodnog pisanog dopuštenja. Imaju zaštitne znakove i logoteke priznatih tvrtki.